Αποστολές & Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η Craftland σας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 

1. Με Αντικαταβολή
Πληρωμή με την παράδοση του προϊόντος στο χώρο σας από την ταχυμεταφορική εταιρία η με τα ΕΛΤΑ.
2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας ενημερώσετε με e-mail στο woodandplexi@gmail.com για την εκτέλεση της τραπεζικης κατάθεσης. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 

ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού:
IBAN Λογαριασμού:
SWIFT CODE:
Δικαιούχος: Χατζηλαζαρίδης Ευλάμπιος

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5246-053276-889
IBAN Λογαριασμού: GR1601722460005246053276889
Bank Identifier Code (BIC): PIRBGRAA
Δικαιούχος: Χατζηλαζαρίδης Ευλάμπιος

 

3.Πληρωμή μέσω PAYPAL
Στην πληρωμη μέσω PAYPAL έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε είτε μέσω του λογαριασμού που έχετε ήδη στο PAYPAL άλλα είτε μέσω πιστωτικής. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.


 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από τα ΕΛΤΑ. Η Craftland μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως την επομένη εργάσιμη ημέρα από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η παραλαβη των προιόντων γίνετε σε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής (στη νησιώτικη Ελλάδα και Κύπρο η παραλαβή γίνετε τουλάχιστον σε 7 εργάσιμες ημέρες.


 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος.


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγω για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιάστει η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για την διευθέτηση του προβλήματος στο oodandplexi@gmail.com.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.